Dette er det nye spillet til «MotorStorm»-veteranene

- Verdens første hyperrealistiske matlagingssimulator.

2. juni 2014 11:32

(PressFire.no): Undertegnede måtte nesten lese pressemeldingen til det nyopprettede spillstudioet Starship flere ganger for å lete etter skøyerstreker, men måtte til slutt bare ta den seriøst.

Studioet, som ble stiftet av grunnleggerne bak det Liverpool-baserte spillstudioet Evolution Studios, har nå kunngjort sine to første spill og kommer med minst én overraskelse.

Evolution Studios er kjent for å stå bak spill som «WRC» og «Motorstorm», hvor gjennomgangstemaet stort sett involverer svært høy hastighet og to til fire hjul.

Fra bensin til ingefær

Men de tar ikke med seg eimen av bensin og brent gummi inn i sitt nye studio, men ingefær og koriander. Nå skal de inn på kjøkkenet for å inspirere til bedre kokkekunster med «Cybercook».

- Vårt første produkt, «CyberCook», sikter på å forene hele matlagingssektoren med den første virkelig interaktive matlagingsplattformen, hevder de i pressemeldingen.

- Dette er verdens første hyperrealistiske og tidsbaserte matlagingssimulator. «CyberCook» er neste generasjons økosystem for matlaging.

Videre påpeker sjefen for studioet, Martin Kenwright, at det ikke har vært noen store steg for matlaging på over 20 år.

- Det nittende århundret hadde kokebøker, det tyvende århundret hadde tv, analoge media og levende shows.

- Tiden er moden for å kommunisere direkte med konsumenten gjennom masseteknologi, som gir oss muligheten til å gå utenom eksisterende kanaler og inn i en ny verden kalt «CyberCook», forteller Kenwirght i pressemeldingen som også hevder opplevelsen bare kan slås av ekte matlaging.

Utfordre tankesett

Studioet ble spesifikt opprettet for å «utfordre tankesettet til folk», og de kunngjør nå også et spill som skal nære kreativiteten til barn. Dette spillet, eller appen, kalles for «Playworld» og gir barna verktøy til å skape.

Kenwright lover også en «fantastisk overraskelse» i «Playwright», som han mener skiller det fra konkurrentene.

- Barna komme til å elske det, men foreldrene kommer til å elske det enda mer, sier han uten å avsløre flere detaljer.

Selskapet jobber også med såkalt eHelse og et verktøy kalt «Forget-me-not» som skal hjelpe dem med hukommelsestap.

Kenwright har tidligere også avslørt at de har lyst til å jobbe med virtuell virkelighet, som virkelig er i vinden om dagen.

Både «CyberCooking» og «Playworld» skal etter planen slippes til mobiltelefoner og nettbrett mot slutten av året.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3