Dette er det første bildet fra «Warcraft»-filmen

– Vi er forbi punktet hvor dette bare er skapninger i filmer.

19. mai 2015 11:02

(PressFire.no): En filmatisering av «Warcraft» har lenge vært planen, men å finne en regissør viste seg å bli en utfordring.

Til slutt falt oppdraget på den svært respekterte britiske regissøren Duncan Jones, som har stått bak «Moon» (2009) og «Source Code» (2011).

Jones orker

Foreløpig har Jones, Blizzard Entertainment og Legendary Pictures holdt kortene relativt tett til brystet – foruten noen tegninger, rolleliste og noen plakater er lite av selve filmen avslørt.

Nå letter de ørlitegrann på sløret og viser hvordan orken Orgrim kommer til å se ut i filmen – som det er Robert Kazinski som har stemmesatt.

 Vi så etter noen som kunne gi rollen en råhet, humor og tøff holdning, forteller Jones til Wired.

Hulken-folka i aksjon

Ifølge en artikkel hos Wired skal det være de samme folkene som sto bak Hulken i «The Avengers: Age of Ultron» som også lager Orgrim.

– Vi er forbi punktet hvor dette bare er skapninger i filmer. Vi har nå teknologien og muligheten til å lage helt nye rollefigurer, mener Jones.

Utover Orgrim kan du forvente andre kjente fra «Warcraft»-universet, som Anduin Lothar, King Llane, Garona og Durotan.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3