«Detroit» har fått slippdato

Kommer i mai.

1. mars 2018 17:45

(PressFire.no): I en bloggpost på PlayStation-nettsidene annonserte i dag utvikler og Quantic Dream-sjef David Cage lanseringsdatoen for sitt kommende «Detroit: Become Human».

Spillet kommer til PlayStation 4 fredag 25. mai.

Utviklerne lover intrikate historiegrep hvor du påvirker – og kan gå glipp av store deler – av historien gjennom valgene du tar. Spillet skal også være svært grafisk krevende, skal vi tro utviklerne.

- Vi har prøvd å pushe grensene på PS4 så mye vi kan, skriver Cage i blogginnlegget.

I spillet styrer du tre androider som alle blir dratt inn i en slags revolusjon: Markus, som blir en leder for revolusjonen; Kara, som er på rømmen etter å ha sympatisert med en liten jente; og Connor, en prototyp-androide som hjelper politiet med saker som omhandler andre androider.

Cage sier også at spillet kan være kontroversielt for noen, siden det tar opp sensitive temaer som noen kan synes er upassende eller tabu, men at han håper dette kan bidra til debatt.

- Dette er kanskje det mest fascinerende aspektet ved «Detroit». Vi håper dette kan starte noen meningsfylte samtaler, og vi gleder oss til å høre hva dere synes om det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3