«Delta Force»-serien gjør comeback

21. august 2023 13:05

​(PressFire.no): Det er kinesiske Tencent som i disse dager eier spillserien «Delta Force», som en gang gikk for å være blant de beste taktiske skytespillene som fantes.

Det var USA-baserte Novalogic som utviklet spillene før, siden lanseringen av det første spillet i 1998 til PC. Det siste spillet i serien kom ut for 14 år siden.

Et nytt spill skal nå lages av Timi Studio Group, som eies av Tencent. Spillets hovedhistorie skal være basert på filmen «Black Hawk Down» fra 2001, ifølge et intervju på IGN.

– Spillere vil få mulighet til å oppleve autentiske og spennende kamper fra filmen, sier produsenten på spillet (som har et fantastisk navn), Shadow Guo.

– Vårt team har studert filmen nøye og dykket ned i den historiske konteksten. Dette gir oss muligheten til å gjenskape en autentisk og oppslukende spillopplevelse som fanger essensen i den monumentale hendelsen.

Det nye spillet skal ha en større flerspillerdel som inkluderer PVP med støtte for mer enn 32 spillere – og det virker som om spillet skal støtte både kjøretøy på bakken, i lufta og på vannet. Dette inkluderer jetfly, droner og helikoptre.

Første smakebit av spillet skal komme under spillmessa Gamescom, som går av stabelen denne uka.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3