Det virker som et eller annet nytt «Mortal Kombat» er på vei

Sinna stemmeskuespiller røpet nytt prosjekt på Twitter.

20. november 2018 15:10

(PressFire.no): Det kan virke som et nytt «Mortal Kombat»-spill er på trappene, skal vi tro en twitter-melding fra stemmeskuespiller Eduardo Garza, som har en rolle i den latin-amerikanske dubben til tidligere spill i serien.

Stemmeskuespilleren ser ut til å være forbanna fordi han har blitt tatt av et kommende «Mortal Kombat»-prosjekt av det meksikanske oversettelsesstudioet Pink Noise Studios.

- Har fått endelig bekreftelse på at de «profesjonelle» i Pink Noise har bestemt seg for å fjerne mine figurer fra #MortalKombaiXI. Trist at et selskap jeg likte har tatt valg som påvirker dere forbrukere. Farvel, Kung Lao og Reptile, skriver han.

Garza hadde stemmen til Reptile og Kung Lao i den latin-amerikanske dubben til «Mortal Kombat X» (2015).

I en oppfølgings-tweet sier Garza at han ikke har signert noen taushetserklæringer, men at han ikke vet om det nye prosjektet er en ren oppfølger eller en utvidelse til «Mortal Kombat X».

- Venner, jeg vet ikke om det er «Mortal Kombat XI», «Mortal Kombat 10,5» eller «MKXYZ» eller whatever. Poenget er at jeg ikke ble tilkalt for det nye prosjektet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3