Det ser ut til at «Returnal» kommer til PC

Dukket opp i Steam-databasene.

26. mai 2022 15:49

​(PressFire.no): Det PS5-eksklusive spillet «Returnal» fra utvikler Housemarque virker å være på vei til PC.

Det er på SteamDB, en nettside som holder oversikt over oppføringene i databasen til Steam, som har fått en oppføring kalt «Oregon».

Snoker vi litt i filene og teksten der, ser vi at det refereres til «Atropos» og «Helios», som er henholdsvis planeten vår heltinne Selene befinner seg på og skipet hun kommer dit med. Spillet har også emneord som «kvinnelig hovedrolle», «sci-fi», «roguelite», «bullet hell» og andre emneord som beskriver nettopp «Returnal».

Men den største indikatoren er at «Tower of Sisyphus» nevnes – som er DLC-pakken som nylig ble gitt ut til spillet på PS5.

«Returnal» til PC var også med i den store Nvidia-lekkasjen, som innehold mange spill som i etterkant har blitt annonsert til PC, som «God of War».

At filer og slikt er i ferd med å lastes opp til Steam kan bety at en lansering ikke er så langt unna.

Sony har de siste årene gitt ut både «God of War», «Days Gone» og «Horizon Zero Dawn» til PC. Nylig nevnte PlayStation-skaperne at de ønsker å gi ut flere spill til PC.

Vi anmeldte «Returnal» til terningkast fem da spillet kom.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3