Det ser ut som en oppusset versjon av «Minecraft» er på vei til Xbox likevel

5. september 2023 14:42

​(PressFire.no): Det var under E3 2017 at Microsoft annonserte en «Super Duper»-versjon av «Minecraft» til Xbox One X – en oppgradering som skulle legge til 

Men et par år etter ble det klart at denne grafikkpakken ikke så ut til å bli gitt ut, og den ble droppet av utvikler Mojang i 2019.

Nå virker det derimot som det likevel vil komme en ny versjon av spillet, denne gangen i form av en egen versjon til Xbox Series-maskinene – der disse tidligere har kjørt de eldre Xbox One-versjonene av spillet.

Både hos de tyske og amerikanske aldersmerkingsorganene har en versjon av spillet merket med «Xbox Series» fått aldersmerking, som kan bety en snarlig utgivelse.

Om denne versjonen vil få oppdatert grafikk er derimot ikke sikkert, men i fjor ble en egen ray tracing-versjon lagt ut og så fjernet igjen raskt (Mojang sa at den var lagt ut ved en feil), men ikke før folk fikk tatt video av det hele.

Merkelig nok er «Minecraft», med sine mange blokker, et spill som virkelig drar nytte av ray tracing-teknologien, og får et markant løft i det visuelle som følge av mer realistisk lyssetting.

https://www.youtube.com/watch?v=c1wNbA9r97c

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3