Det nye «Zelda: Breath of the Wild» er inspirert av «Red Dead Redemption 2»

Skal bli mørkere enn «Majora's Mask».

13. juni 2019 09:44
Arthur «Tingle» Morgan.

(PressFire.no): På tirsdag avslørte Nintendo at de lager en direkte oppfølger til «The Legend of Zelda: Breath of the Wild». Spillet ser fra traileren ut til å ha en mørkere preg enn forgjengeren.

Til IGN sier «Zelda»-sjef Eiji Aonuma at spillet ikke nødvendigvis henter inspirasjon fra «Majora’s Mask», men at det skal bli et enda mørkere kapittel i «Zelda»-serien.

- Det nye «Breath of the Wild», oppfølgeren, blir ikke nødvendigvis sammenheng med «Majora’s Mask» eller er inspirert av det. Det vi viste dere nå er litt mørkere, sier Aonuma.

Et av spillene som derimot har inspirert under utviklingen er Rockstars nyeste mesterverk, «Red Dead Redemption 2».

- Da vi jobbet på «Breath of the Wild» spilte Hidemaro Fujibayashi (produsenten på spillet, journ. anm.) mye «Skyrim», sier Aonuma, men forteller at de yngre utviklerne heller har en annen favoritt denne gangen.

- Mange av folkene våre spiller «Red Dead Redemption 2».

Om Zelda blir spillbar denne gangen er uvisst. Aonuma skal ha fått spørsmålet mange ganger, men nekter å avsløre noe om det enda. Men han forklarte litt om hvorfor de går tilbake til «Breath of the Wild»-verdenen igjen.

- En av grunnene til at vi ville fortsette var fordi vi ønsket å besøke denne utgaven av Hyrule igjen, og inkorporere nye spillmekanikker og en ny historie, sier han til GameInformer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3