Det nye våpenet i «Fortnite» viser deg hvor sirkelen kommer

24. juli 2019 12:12

(PressFire.no): Utgangspunktet for alle battle royale-spill har vært sirkelen som alle må holde seg innenfor for å overleve – og med den har man noen ganger flaks og andre ganger uflaks.

Men i «Fortnite» ser dette nå ut til å endres dramatisk.

Med den nye oppdateringen innføres et nytt våpen som gir deg en stor fordel i forhold til sirkelen.

Med Storm Scout Sniper Rifle vil du kunne se hvor den neste sirkelen vil dukke opp, og gi deg en stor fordel i forhold til de andre spillerne.

Rifla, som kun dukker opp som Epic eller Legendary, har et kart som viser hvor sirklene vil komme og hvor stormen vil dukke opp.

Dermed vil du kunne få en tjuvstart på strategisk posisjonering og sikre området før andre har fått vite hvor sirkelen dukker opp.

Tidligere har «Fortnite» hatt en lignende dings kalt Eye of the storm tracker og i «Apex Legends» har du en lignende fordel med Pathfinder.

Det er i oppdatering 9.41 den nye rifla dukker opp.

Oppdateringen inneholder også en bursdagsgave og kake som kun er tilgjengelig 25. juli – som feirer bursdagen til «Fortnite».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3