Det norske piratspillet «Seablip» kommer om ikke lenge

27. februar 2024 10:07

(PressFire.no): Solo-utvikler Jardar Solli har de siste fire-fem årene sittet og brygget på «Seablip», et skikkelig sjørøverspill som kombinerer aspekter fra noen av de mest kjente indie-spillene de siste årene.

I inspirasjonsgryta ser vi spill som «Stardew Valley» og «FTL: Faster Than Light», et lite dryss av «Terraria», godt rørt sammen med en haug med pirater.

Spillet lar deg blant annet styre med en bondegård på en egen øy, og kampsystemet gir deg kontroll over mannskapet på skipet ditt (som må settes til forskjellige gjøremål, eller sendes i en tønne over til fienden for å borde)

Christian Balvig lager riktignok musikken, men resten er Solli-show – og nå begynner det å nærme seg lansering.

Solli forteller at spillet vil komme en gang i løpet av andre kvartal i år til Steam, og at planen er å gi ut spillet i early access på PC i første omgang – med full lansering i løpet av 2025.

En eller annen gangen fra 1. april til 31. juni, med andre ord. En demo av spillet er ute på PC nå, og en ny trailer er også klar:

https://www.youtube.com/watch?v=j-RRIBxsedM

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3