Det norske ape-stable-spillet «Bonkies» kommer til konsoll og pc i sommer

Har fått polsk utgiver.

19. mai 2020 12:35

(PressFire.no): De norske utviklerne i Studio Gauntlet varsler i en pressemelding at de har fått med seg polske Crunching Koalas som utgiver på spillet «Bonkies».

I spillet, som er for opp til fire samtidige spillere, skal du styre en apekatt med jetpack på ryggen – og en diger robotarm som kan dra med seg blokker.

Disse blokkene skal så stables inn i diverse former, og man må samarbeide for å få med seg de større blokkene – gjort verre av at alt er fysikkbasert.

Crunching Koalas skal, i tillegg til å ta en del av regninga for utviklingen av spillet, også hjelpe studioet med å porte spillet til flere konsoller, og har tidligere jobbet på spill som «Thronebreaker» og «Frostpunk».

- Vi er kjempeglad for å jobbe med Crunching Koalas, ikke bare for hjelp til markedsføringsdelen og finansiell støtte, men også fordi de er kjempe flinke på å oversette spill til konsoller, sier daglig leder i Studio Gauntlet, Lise Hagen Lie.

Spillet lanseres til Xbox One, PlayStation 4, Switch og pc en gang i løpet av sommeren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3