Det neste «Forza»-spillet kommer først neste år

Utviklerne lover totaloverhaling av fysikk og grafikk – se trailer og gameplay her.

12. juni 2022 19:28

(PressFire.no): Det var under kveldens Xbox-konferanse at Microsoft endelig løftet på sløret når det kommer til det neste «Forza»-spillet.

Nyheter om spillet har latt vente på seg (potensielt på grunn av at utviklingen har blitt påvirket av pandemien), og vi har derfor endt opp med den merkelige situasjonen at det ikke er et eneste hovedspill i «Forza»-serien til salgs nå.

Fansen må smøre seg med enda litt mer tålmodighet, for nå har Microsoft annonsert at det neste spillet i serien kommer først til neste år.

Spillet dropper tallene i tittelen og blir nå bare hetende «Forza Motorsport».

Utviklerne sier de har overhalt alt i spillet, noe som har resultert i en langt bedre fysikk. Spillet vil nå ha systemer som endrer tid på dagen og vær, mens avanserte grafikkinnstillinger som ray-tracing er lagt inn.

– Dette er det mest teknisk avanserte bilspillet noensinne, sier utviklerne.

Tidspunkt på dagen påvirker temperaturen på asfalten, som igjen påvirker grepet bilene har.

Spillerne skal nå kunne kontrollere dekkskifter og drivstoff på en mer inngående måte, mens skader på bilen er blitt realistisk («ned til hver eneste ripe på bilen»).

Utgivelse blir til våren neste år en gang.

Her er en trailer for spillet:

https://www.youtube.com/watch?v=aL4h5cMONIs​

Og gameplay:

https://www.youtube.com/watch?v=7hrsYu8Vy04

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3