Det neste «Assassin's Creed» er visstnok satt til antikkens Hellas, skal vi tro ryktene

19. mars 2018 14:03
Art Director-en på tur i Hellas.

(PressFire.no): Skal vi tro nettsiden Comicbook.com, så er det neste «Assassin’s Creed»-spillet satt til det gamle Hellas.

Nettsiden mener å ha flere kilder i Ubisoft som alle sier det samme, og de påpeker samtidig at seriens art director, Raphael Lacoste, nylig var i Hellas.

Ingen konkrete bilder eller info ut over dette enda, altså, men det er verd å nevne at Comicbook.com og journalist Liam Robertson også var blant de første som rapporterte om detaljene i «Assassin’s Creed Origins» - og var først ute med navnet på spillet, logoen og enkelte spillelementer.

Nettsiden sier også at Hellas var tiltenkt å dukke opp i «Origins» tidlig i utviklingen av det spillet, men at Ubisoft bestemte seg for å «spare» området til et nytt spill i serien.

Til slutt skriver nettsiden at spillet er planlagt utgitt høsten 2019 til Xbox One, PlayStation 4 og pc.

Som alltid med ryktefester som dette er det greit å kjøre innpå et par flasker saltvann, selv om det nærmest har blitt en tradisjon at «Assassin’s Creed»-spill lekkes lang tid i forveien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3