Det merkelige «Wattam» kommer endelig ut i år

Fra «Katamari»-skaperen får vi servert levende bæsj og pratende neser.

24. september 2019 22:56

(PressFire.no): Keita Takahashi står bak kult-yndlingen «Katamari Damacy», hvor du skulle rulle opp hele verden i en ball og lage stjerner av det – et spill som slo veldig godt an da det kom til PlayStation 2 (og etter hvert til en haug andre plattformer).

Hans følgende spill, «Noby Noby Boy», hvor du skulle strekke et slags dyr – der du kontrollerte framdelen med én analogstikke og bakenden med den andre – bli ikke like populært.

Men nå er han tilbake, med «Wattam», et spill hvor traileren ikke sier noe som helst om hva man skal gjøre, men som inkluderer et toalett som spyler ned en levende bæsj – og en nese som sier ting lukter godt.

Spillet ble annonsert allerede i desember 2014, og har vært litt fraværende siden da. Under E3 i 2015 forklarte Takahashi at spillet skulle ut «neste år».

– Det er en episk fortelling, en vi ikke vil røpe mer av her, sa produsent Robin Hunicke den gangen.

Nå har altså det hele blitt nesten helt ferdig, og lanseringen er i desember i år en gang. Du får nesten prøve å kode traileren selv:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3