Det kommer nytt «Need For Speed» i år

- Denne gangen har vi gitt utviklerne lenge tid.

1. februar 2017 14:14

(PressFire.no): Med det forrige «Need For Speed»-spillet var det «Need For Speed: Underground»-fans som skulle gjøres til lags.

Vår anmelder var imidlertid ikke fornøyd og trillet terningkast to – han kritiserte det for å ikke ha noen som helst utfordring og en syltynn historiedel.

Nå avslører EA-sjefen Adrew Wilson i en oppdatering til investorer at det kommer et nytt spill i serien i løpet av det neste finansåret, altså innen utgaven av mars 2018.

Wilson fortalte investorer at de har gitt utviklerne en «uvidet utviklingsperiode for å fokusere på innovasjon», noe han mener har gitt avkastning med det «mest spennende «Need For Speed»-spillet de har lagd noensinne».

Spillet ble også nevnt i fjor, hvor det også ble flagget at spillet kommer ut i 2017.

Det svenske studioet Ghost Games ble spesifikt opprettet for å håndtere «Need For Speed»-serien hos Electronic Arts. De har stått bak «Need For Speed Rivals» i 2013 og «Need for Speed» i 2015.

Tittelen på deres nye spill, eller hvilken retning det tar, er foreløpig ukjent.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3