Det kommer flere spill fra «Titanfall»-folka neste år

«Star Wars Jedi: Fallen Order» er sannsynligvis blant dem.

31. oktober 2018 13:27

(PressFire.no): Det er i en investorsamtale i anledning kvartalsrapporten til Electronic Arts at sjefen sjæl, Andrew Wilson, plutselig kunne bekrefte at Respawn Entertainment kommer med flere spill neste år.

- Fra flere av våre studioer har vi nye prosjekter på gang, inkludert flere spill fra Respawn som er planlagt for lansering neste julesesing, sa han.

Dette beit en analytiker seg merke i og skal ha spurt EA-sjefene om en bekreftelse, hvor finanssjeren Blake Jorgensen bekreftet.

- Bare anse det som et lite hint i investorsamtalen. Vi kommer til å annonsere mer når vi er klare.

Det er bare et par år siden at Electronic Arts kjøpte studioet som ble grunnlagt av «Call of Duty»-avhoppere og som sto bak «Titanfall»-serien.

I ettertid har de avslørt spillet «Star Wars Jedi: Fallen Order», men skal også ha bekreftet at «Titanfall»-serien ikke blir skrinlagt.

Studioet bekreftet også i fjor at de jobber med et spill for virtuell virkelighet, uten at de har avslørt hva spillet er ennå.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3