Det kommer en «remake» av «Metal Gear Solid 3: Snake Eater» i år

Men ...eeeehhh, det er mildt sagt ikke det du tror.

2. juni 2016 16:51

(PressFire.no): «For noe tøys» tenker du kanskje. «Dette er lureri! Clickbait! PressFire-tåper! Fuskenspillere!».

Men neida, det kommer faktisk et nytt «Metal Gear Solid» i år, og det er så sannelig en slags remake av «Snake Eater», men plattformen er ...heller snedig.

Det er nemlig en spilleautomat, dette. Av den japanske «Pachinko»-varianten. Vi aner ikke hvordan gameplayet er på denne enheten, men produsenten skryter av en 32-tommers HD-skjerm – og dermed er dette altså en HD-«remake» av spillet.

Ikke bare er det en «enarmet banditt»-greie med blinkende lys, men de har sannelig gjenskapt en del av cutscenene i «Snake Eater» med langt bedre grafikk.

Blant annet får vi den ikoniske stand-offen mellom Naked Snake og The Boss i blomsterenga, men også noen av bossene ser ut til å være med - inkludert favoritten The End.

Disse maskinene blir nok bare å finne i Japan, og glir helt sikkert inn i den snedige obskuriteten sammen med de japanske arkadekabinettene til «Mario Kart Arcade GP» og «F-Zero AX».

Her har du en trailer:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3