Det kan virke som om det neste «Zelda»-spillet får de mer tradisjonelle «dungeon»-ene

Nintendo leter etter designere.

7. mai 2018 12:43
Eagle's Tower er og blir det beste «Zelda»-tempelet.

(PressFire.no): Om du kunne tenkt deg å jobbe med spill i Kyoto, så har Nintendo nettopp utlyst en stilling som designer for en heller velkjent serie:

Stillingen spesifiserer at det skal jobbes på «The Legend of Zelda»-serien, og at de leter etter en level-designer som skal jobbe med såkalte «dungeons».

Dette er litt interessant, fordi en av ankepunktene mot det forrige spillet, «Breath of the Wild», var nettopp at spillet ikke hadde noen av de tradisjonelle «dungeon»-ene, som var en av seriens kjennemerker i tidligere spill.

Med andre ord kan det virke som om det neste spillet i serien går litt tilbake til disse store templene igjen. Forhåpentligvis samtidig som det beholder den fantastiske åpne verdenen det forrige spillet hadde.

«Zelda»-sjef Eiji Aonuma har tidligere sagt at han ønsker å overraske fansen av serien med det neste spillet. Forøvrig har Nintendo gått ut og sagt at det ikke vil komme mer innhold til «Breath of the Wild».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3