- Det finnes ikke demokrati

Kalkunregissør vil ha 500 000 dollar til kokain under innspillingen av «Postal 2».

30. august 2013 10:37

(PressFire.no): Er du spiller har du nok allerede hørt om den tyske filmskaperen Uwe Boll, mannen som har tatt på seg et slags ansvar for å forsyne verden med kalkunfilmer basert på spillserier.

Nå vil Uwe Boll lage oppfølgeren til «Postal» (2007) - filmen som er basert på den ultravoldelige spillserien med samme navn.

Og ikke nok med det - han vil at du skal betale for gildet.

- Pengene skal gå til kokain

Det hele skal skje via folkefinansieringstjenesten Kickstarter og Uwe Boll vil ha 500 000 dollar for å lage det han kaller en «kontroversiell komedie om ferske politiske problemer».

- «Postal 2» vil endelig ødelegge filmbransjen og verden vi lever i. Vi kunne også kalt filmen «Honey Booboo must die….», men så mange folk fortjener å dø.

- Hvorfor starte med et barn?  Døde Osama? Vi vet. Og hvorfor var Navy Seals så dumme at de ikke klarte å lande i et åpent område? Hvorfor kollapset Bygning 6? Vi forklarer. Hvorfor er Obama som Bush. Vi viser deg, heter det i en noe usammenhengende beskrivelse av filmen

Boll vet også å provosere, og forklarer at pengene som kommer fra donorene vil bli brukt til kokain til stjernene i filmen – «down the nose», som det står.

Videre lover han flere drap i filmen enn atombomben i Hiroshima og danseshowet «Dancing with the Stars» kombinert.

- Karl Marx og George Orwell hadde rett. Vi lever ikke i et demokrati, og vi blir lurt av politikk hvert eneste sekund i livet vårt. Inntil mannen med hammer og Magnum kommer, heter det om «mulighetene».

Kalkunens mester

Hans tidligere filmer, som blant annet er basert på «Postal», «Bloodrayne», «House of the Dead», «Dungeon Siege» og «Alone in the dark», har blitt slaktet av anmeldere og flere av dem rangerer på listen over de hundre verste filmene på filmdatabasen IMDB.

Flere av filmene har også fått priser som «verste film».

Kritikken av filmene ble til slutt så mye for Boll, at han i 2006 utfordret de ivrigeste kritikere til en boksekamp. Også filmregissørene Quentin Tarantino og Roger Avary ble invitert.

Kampen tok sted i Vancouver, hvor Boll vant mot fire bloggere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3