Det er solgt 108,9 millioner PS4

PlayStation 5-lanseringen bremser salget noe.

4. februar 2020 13:57

(PressFire.no): Sony har lagt ut nye kvartalsrapporter, noe som betyr en kvartalsoppdatering på PlayStation 4-salg. Vi har jo en mega-fetisj for slikt her på PressFire, og vi vet at dere lesere også liker sånt – så HERE WE GO:

Ifølge salgstallene ble det solgt 6,1 millioner i perioden oktober - desember 2019, og totalt har det nå blitt solgt 108,9 millioner PlayStation 4-maskiner.

Til sammenligning har det blitt solgt 52,48 millioner Switch. Microsoft oppgir ikke salgstall, men Xbox One-salgene ble estimert til omtrent 41 millioner for et år siden.

Sony selv sier salget av PS4 nå har slakket litt av, men at det likevel har vært en god julesesong for konsollen. De forventer også at salget vil avta enda mer i 2020, noe som henger sammen med PlayStation 5-lanseringen mot slutten av året.

PlayStation Plus-abonnementstallet har derimot gått oppover, og det er nå 38,8 millioner som betaler for tjenesten – opp 2,5 millioner siden samme tid i fjor.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3