– Det er ikke lengden som teller

Forsvarer «Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes».

7. februar 2014 15:40

(PressFire.no): Tidligere denne uka kom det frem at «tjuvstarten» på «Metal Gir Solid 5: Phantom Pain», kalt «Metal Gear Solid V: Ground Zeroes», kan ferdigstilles på bare to timer.

Det kom frem av en artikkel i det amerikanske magasinet Game Informer, som allerede har testet spillet.

Dette skapte reaksjoner, da mange blant annet mener at den kunngjorte prisen pålydende 20-30 pund ikke reflekteres i lengden på spillet.

Konkurranse på nettet

Men nå svarer skaperen selv på kritikken:

«Metal Gear Solid V: Ground Zeroes» inkluderer hovedoppdraget, sammen med fem sideoppdrag. Alle oppdragene inkluderer også lister hvor man konkurrerer med andre over nettet. Dette er ikke et lineært spill som tidligere.

«Ground Zeroes» tilbyr frihet i tilnærming og spillestil, som vi håper gjør at spillerne kan sette pris på det om igjen og om igjen uten å kjede seg, heter det fra Hideo Kojima på Twitter.

Han påpeker videre at han tror folk vil bli fornøyd med mengden spilletid.

Kan bli lenge til fortsettelsen

Selve spillet skal fungere som en slags innledning til et stort og åpent spill kalt «Metal Gear Solid 5: Phantom Pain».  

Forretten kommer allerede i 20. mars, men det kan bli en stund til hovedretten er klar. I en finansmelding skal Konami ifølge analytikeren David Gibson fremdeles ikke ha bestemt seg for om spillet skal slippes i finansår 2015 eller 2016.  

Finansåret 2015 varer imidlertid fra april 2014 til mars 2015.

Både «Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes» og «Metal Gear Solid 5: Phantom Pain» slippes til Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3