Det blir ingen online-variant av E3 heller

Men neste års messe er allerede planlagt.

13. april 2020 23:34

(PressFire.no): Det var i starten av mars at dataspillenes storstue, E3, ble avlyst. Dette på grunn av pandemien som herjer.

Messen skulle egentlig avholdes 9. juni i Los Angeles, men det er erklært unntakstilstander i byen. Det er bransjeorganisasjonen ESA som står bak arrangementet, og de forklarte at de jobbet med flere selskaper rundt det å flytte mye over til et online-format.

Slik blir det midlertidig ikke, for nå sier ESA at de heller ikke vil kjøre en online-presentasjon heller. I stedet varsler de at alt fokus nå ligger på neste års E3-messe.

Denne skal arrangeres 15. til 17. juni.

E3 2021 skal være en «nytenking», visstnok, uten at vi vet hva det er. Tidligere har ESA sagt at de ønsker å legge mer til rette for streamere og betalende besøkende – noe bransjen ikke akkurat har blitt særlig fornøyd over.

I en tid hvor mange allerede har meldt avbud fra E3 og sett suksess med sine egne online-presentasjoner (både Nintendo, Sony og Microsoft har egne varianter nå), er det mange som setter spørsmålstegn om E3 i det hele tatt er nødvendig framover.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3