Det beste fra GamesCom er kåret

Gjett hvilket spill som stakk av med den gjeveste prisen?

18. august 2011 09:44

Etter den forrykende traileren (se den i bunnen av artikkelen) og demonstrasjonen av samarbeidsmodusen under Electronic Arts pressekonferanse på tirsdag, er det kanskje ingen stor overraskelse at «Battlefield 3» har blitt kåret til det beste spillet på årets GamesCom i Köln, Tyskland.

Og EA må kunne si seg fornøyd med messa, for i tillegg til «Battlefield 3» dro de faktisk inn ytterligere tre priser. De hentet nemlig også inn prisen for Beste konsollspill, som gikk til «Fifa 12». I tillegg fikk de Beste spill i nettleser, som gikk til «The Sims Social» og Beste onlinespill for «Star Wars: The Old Republic».

Både Microsoft og den legendariske spillutvikleren Tim Schafer kan også smile bredt – Kinect-spillet  «Sesame Street: Once Upon a Monster» fra Double Fine fant prisen for Beste familiespill.

Sonys nye håndholdte konsoll, PlayStation Vita, fikk prisen for Beste hardware i tillegg til at Vita-spillet «Uncharted: Glden Abyss» fikk prisen som Beste mobile spill.

Sist men ikke minst vant etterlengtede «Diablo III» prisen for Beste PC-spill.

Her er den komplette listen:

Best of Gamescom: «Battlefield 3», DICE, Electronic Arts

Best Hardware: PlayStation Vita, Sony Computer Entertainment

Best Console Game: «FIFA 12», EA Sports, Electronic Arts

Best Mobile Game: «Uncharted: Golden Abyss», Bend Studio, Sony Computer Entertainment

Best Online Game: «Star Wars: The Old Republic», BioWare, Electronic Arts

Best PC Game: «Diablo III», Blizzard Entertainment, Activision

Best Browser Game: «The Sims Social», EA Play, Electronic Arts

Best Family Game: «Sesame Street: Once Upon a Monster», Double Fine, Warner Bros. Interactive

Ifølge GamesCom sine nettsider skal det være en ekspertjury bestående av tysk og internasjonal presse og representanter fra salg som har kåret vinnerne.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3