«Destiny»-sjefen går av

28. januar 2016 11:36

(PressFire.no): Styret til spillstudioet bak gigantsuksessen «Destiny» kunngjør nå at sjefen for Bungie, Harold Ryan, går av og at Pete Parsons tar over rollen som sjef.

Takker Ryan for innsatsen 

Parsons har fungert som daglig leder, i tillegg til å være styremedlem.

– Jeg vil personlig takke Harold for hans vennskap, lidenskap, harde arbeid og dedikasjon i å hjelpe Bungie med å bli det store selskapet det er i dag, skriver Pete Parsons i meldingen på de offisielle Bungie-sidene.

– Som et team har vi feiret mange seiere og ridd av mange stormer.

Videre henvender han seg til «Destiny»-spillerne og betrygger dem om at de er hans første prioritet, og at hans nye rolle i studioet vil være å levere på et løfte om at studioet har enda bedre opplevelser i vente.

Etterlyser «Destiny»-nyheter

Denne nyheten kommer etter at en rekke utenlandske medier har skrevet kronikker om manglende oppdateringer i «Destiny», i tillegg til at det har gått rykter om at ikke-annonserte «Destiny 2» har blitt flyttet ut av en mulig utgivelse i 2016.

Det gikk også rykter om at Bungie skulle åpne for salg av spesiell ammunisjon i spillet, men dette ble avkreftet fra offisielt hold.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3