«Destiny»-pakken «Rise of Iron» kommer i september

Nettsiden trykket på knappen litt tidlig.

8. juni 2016 20:21

(PressFire.no): Planen var egentlig at den neste store utvidelsespakken til «Destiny» skulle avdukes på strømmetjenesten Twitch i morra, men nettsiden har allerede avslørt utgivelsedatoen.

For plutselig var nettsiden oppdatert med en artikkel som forteller at «Rise of Iron» slippes til PlayStation 4 og Xbox One 20. september.

Detaljer lekket

Detaljene rundt innholdet i pakken er fremdeles noe anemiske, men det er en viss sjans for at dette blir det siste ordentlige utvidelsen til «Destiny» slik vi kjenner det.

Xbox sin nettbutikk har imidlertid lekket en rekke detaljer, og avslører blant annet at det er en vegg i den sørlige delen av Old Russia som har kollapset.

Du skal ifølge beskrivelsen slå følge med Lord Saladin inn i Plaguelands for å «lære skjenden til Iron Lords og stoppe trusselen fra mutanter.

Videre inkluder den nye historiebasert oppdrag, nye rustninger, våpen og utstyr. Det kommer også et nytt raid i tillegg til at light-nivået øker. Det kommer også ny Strike i tillegg til nye Crucible Mode og kart.

Kan bli siste utvidelse

Dette kan også bli den siste utvidelsen til «Destiny» / Activision har nemlig bekreftet at det kommer en fullverdig oppfølger til «Destiny» i 2017, og det gjør det også til en mulig kandidat til å dukke opp under E3 neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3