«Destiny 2»-utvidelse avslørt

Microsoft trykket på knappen litt tidlig?

11. september 2017 11:15

(PressFire.no): Det er bare dager siden den etterlengtede oppfølgeren til «Destiny» ble sluppet, men allerede nå lekker det informasjon om den første utvidelsen.

Det er noen hos Microsoft som sannsynligvis har trykket på knappen litt tidlig og lagt ut informasjonen om utvidelsen på Xbox Store som vil få tittelen «The Curse of Osiris».

På nettsiden avsløres det at det warlock-en Osiris som blir sentrum i den nye pakken og den skal angivelig inkludere en helt ny patruljesone og mingleområde på Merkur.

I ettertid har markedssjefen for Bungie gått ut på Twitter og bekreftet at det «ikke er en lekkasje, men at den er ekte».

Pakken vil ifølge beskrivelsen innholde en «mystiske Infinity Forest, nye historieoppdrag, nye våpen med tema, samarbeidsaktiviteter, nye konkurransearenaer og «mer».

«Destiny 2»-utvidelsen skal ifølge Kotaku være planlagt for utgivelse i desember.

PS! Kotaku rapporterte informasjon om utvidelsen for nesten to uker siden - nytt er bekreftelsene fra Xbox Store og Bungie.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3