- «Destiny 2» kommer til pc

28. september 2016 10:16

(PressFire.no): Det er på verdens største spillforum, NeoGAF, at de nå kan ha lekket en rekke detaljer om oppfølgeren til «Destiny» fra 2014.

Lekkasjen skal også speile informasjonen spillbloggen Kotaku har fått klørne i og skal stamme fra en intern briefing til ansatte i Activision.

Der hevdes det blant annet at spillet denne gangen også vil komme til pc, hvor forrige spill kun kom til PS3, PS4, Xbox 360 og Xbox One. Planen skal også være et slipp av oppfølgeren i 2017.

- Som «Diablo 2»

Ifølge kilden skal Bungie også være forberedt på å gjøre spillet fullstendig om, muligens også å legge rollefigurene fra det første spillet i bakspeilet.

Oppfølgeren skal også av Bungie ha blitt sammenlignet med «Diablo 2», som brukte elementer fra det første spillet, men som også la mye av det første spillet bak seg.

- «The Taken King» var en ny start for «Destiny» for å fikse små ting. Dette er en komplett overhaling for å fikse store ting, skal en person knyttet il Bungie ha sagt.

Then we take Saturn

Selve historien skal også få helt nytt fokus, hvor Cabal og Saturn angivelig skal stå i sentrum. Bare Saturn skal visstnok ha større områder enn alle områder i dagens spill til sammen.

En ny motor, som er mer effektiv for å introdusere nye elementer og innhold, skal visstnok også kjøre det nye spillet,

Det skal fremdeles være usikkert om det første spillet blir droppet fullstendig med lanseringen av «Destiny 2», eller om innholdet får en plass i det nye spillet. En mulighet skal også være å introdusere innholdet fra det første spillet på et senere tidspunkt.

Vi minner om at Bungie og Activision foreløpig ikke har kunngjort en oppfølger til «Destiny 2».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3