«Destiny 2: Forsaken»-salget skuffer Activision

Har ikke klart å hente tilbake fans.

9. november 2018 13:04

(PressFire.no): Det er i kvartalsrapporten til Activision Blizzard at «Destiny 2» og utvidelsen stikker seg ut som det sorte fåret.

For der spill som «World of Warcraft» og «Candy Crush» går så det griner, har de også måtte tette igjen «hullet» til «Destiny 2».

Nå hentet fremdeles spillet inn 397 millioner dollar i omsetning, men det er åpenbart ikke til forventningene.

Sjefen sjæl, Coddy Johnson, avslører at utvidelsen «Forsaken» «ikke har levd opp til de kommersielle forventningene», sa han i en investorsamtale.

- Det gjenstår fremdeles en jobb for å få tilbake entusiasmen fra kjernen av «Destiny»-fans, noe som på en måte har resultert i at det ikke leverer til forventningene til nå.

- Vi tror noen spillere er fremdeles avventende for å se hva som skjer. Når du er tilbake, så er du veldig engasjert. Hvis du ikke er det, håper vi at dette er tiden å bringe spillerne tilbake og vinne tilliten.

Likevel klarte selskapet å overlevere i forhold til forventningene med 22 millioner dollar oppå forecast på 1,490 milliarder dollar.

Børsen var imidlertid ikke like positiv og aksjen gikk på en smell.

Giganten slapp både utvidelse til «World of Warcraft» og «Destiny 2» i perioden i tillegg til spillene «Call of Duty: Black Ops 4»

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3