«Destiny 2» blir gratis

Bungie flytter spillet over til Steam og lover slutt på eksklusivt innhold.

6. juni 2019 22:45
Krysslagring på plass.

(PressFire.no): «Destiny 2» blir gratis, det melder utvikler Bungie i en live-stream på Twitch i dag.

Det er basisspillet som nå gjøres såkalt free to play, og inkluderer alt av innhold som kom det første året. Det betyr blant annet Strikes, spiller-mot-spiller Crucible-moduser og de første Leviathan-raidene.

Eventuelle tilleggspakker må kjøpes i tillegg, og gratispakken skifter samtidig navn til «Destiny 2: New Light».

I tillegg flyttes også spillet over til Steam når tilleggspakken «Shadowkeep» kommer ut senere i år. Spillere som blir med på flyttelasset kan overføre alt av innhold, lagringsfiler og progresjon uten knussel.

Bungie sier det vil bli større fokus på PvP fremover, etter at spillerne har klaget på for få oppdateringer til Crucible-modusene.

«Destiny 2» ble for øvrig vist fram som et lanseringsspill til Google Stadia. Spillet følger med dersom du betaler 99 kroner i måneden, men inkluderer da alle tilleggspakker.

Etter hvert vil spillet også få støtte for krysslagring mellom alle plattformer, inkludert pc, Stadia, PlayStation 4 og Xbox One. Bungie lover at det aldri mer skal komme eksklusivt innhold til noen plattformer.

- Vi hadde allerede bygd mye av systemet, men kunne ikke starte det på grunn av …grunner, sier en av utviklerne i videoen under, med tydelig hint til Activision og Sony.

«Shadowkeep» kommer 17. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3