- «Despicable Me»-studioet lager «Super Mario»-film

Avtale mellom Nintendo og Universal, ifølge Wall Street Journal.

15. november 2017 09:10
Forrige film...

(PressFire.no): Nintendo og Universal har blitt enige om å lage en spillefilm med Super Mario og gjengen, ifølge Wall Street Journal.

Dealen de to i mellom kommer etter at Universal fikk rettighetene til å lage en fornøyelsespark basert på «Mario»-spillene, og skal potensielt være på flere filmer – men bare én er planlagt så langt.

Det skal være Universal-studioet Illumination som skal lage filmen. De er mest kjent for filmer som «Despicable Me», «Minions» og «The Secret Life of Pets».

Ifølge kildene til WSJ skal «Mario»-skaper Shigeru Miyamoto være med som produsent på filmen. Utviklingen skal være på et tidlig stadie, og kildene sier den neppe er ute før om flere år.

Det har ikke blitt lagd en film om Super Mario siden 1993, da Bob Hoskins dro på seg rørleggerdressen i en av de mest katastrofale spill-filmene noensinne (men som ble en slags kultfilm likevel).

Det skal for øvrig også komme en live action «Sonic»-film fra Paramount.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3