Derfor var «Crackdown 3» fraværende fra Microsofts konferanse

13. juni 2016 21:31

(PressFire.no): Da Microsoft viste fram stallen sin under pressekonferansen mandag kveld, var det ett spill som glimret med sitt fravær – «Crackdown 3».

Det tredje spillet i serien har vært en ambassadør for Microsofts satsing innen såkalt cloud computing, hvor spillet skulle ta i bruk skyen for å skape total ødeleggelse i spillet. Dette ble blant annet vist under Gamescom i fjor.

Men lite nytt har skjedd med spillet siden den gangen, og nå bekrefter mannen bak spillet selv at spillet er utsatt.

I et innlegg på den offisielle siden skriver Dave Jones at «vår opprinnelige plan for å levere flerspiller til fans denne sommeren, men å beholde størrelsen og kvaliteten på spillet, ville vært utfordrende».

- Å insistere på den tidslinjen ville ha gått på kompromiss med målet vårt, heter det videre.

Videre skriver de at «Crackdown 3» er et spill som vil «redefinere hvordan det føles å spille spill» - store ord, altså.

Det kommer også fram av innlegget at «Crackdown 3» utvikles med såkalt cross buy i tankene, som betyr at om du kjøper spillet så kan du spille det på både Windows og Xbox One.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3