Derfor kommer ikke «Batman: Arkham Knight» til PS3, Xbox 360 eller Wii U

Batmobilen får «skylda».

31. mars 2014 11:11

(PressFire.no): Nylig avduket Rocksteady og Warner Bros. det nye spillet i «Batman»-serien, «Arkham Knight».

Der ble det klart at det for første gang blir mulig å legge foten på gasspedalen i den ikoniske høyteknologiske Batmobilen.

Kommer ikke til Wii U, PS3 eller Xbox 360

Det ble også klarert at spillet kun kommer til pc og de nye konsollene fra Sony og Microsoft. Nintendos nye konsoll, Wii U, må se seg forbigått sammen med PlayStation 3 og Xbox 360.

Ifølge Dax Ginn fra Rocksteady, er Batmobilen blant grunnene til at spillet ikke kommer til verken PS3, Xbox 360 eller Wii U.

Da vi bestemte oss for å forplikte oss til Batmobilen, ble masse tekniske valg gjort for oss, forteller Ginn til Nowgamer.com og utdyper:

Vi visste at vi måtte gjøre det helt rett – forestillingen av å kjøre Batmobilen er at den er rask og at den er destruktiv. Det er som en tank i Gotham City, men den er også høyteknologisk, alle disse tingene kan kun fungere på neste generasjon.

Fantasien om Batmobilen

Videre forklarer han at det handler om en fantasi om å kjøre den legendariske bilen.

Hvis den bare kan kjøre i 40 kilometer i timen, blir ikke fantasien oppfylt. Derfor kunne vi ikke gjøre det før, mener han.

Vår journalist, Lasse Lervik, fikk nylig se spillet under Game Developers Conference i San Francisco – han kan bekrefte at spillet er svært flott, men også teknisk krevende. 

«Batman: Arkham Knight» kommer til PS4, Xbox One og pc i løpet av av 2014

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3