Derfor bør EA betale deg for å spille «Star Wars: Battlefront II»

13. desember 2017 13:21

SKRÅBLIKK (PressFire.no): «Noen folk har mer tid enn penger, og andre har mer penger enn tid» er den nye designfilosofien til Electronic Arts.

På sett og vis er det hyggelig at de setter verdi på tiden vi bruker på å tilegne oss egenskaper i spill – selv i hard valuta.

Og med det i bakhuet har de også smidd spill rundt, og oppdatert regnearket, med det. Nå skal vi i essens jobbe for Electronic Arts.

Spillere med «mer tid enn penger» bygger opp verdien hos EA ved å både heve nivået på spillet med egenskaper, men også ved å tilegne seg bedre utstyr og fordeler.

Resultatet av folk som spiller mye er en langt høyere terskel for nykommere, som møter et spill hvor de aller fleste spillerne allerede er godt utstyrt og har brukt mye ressurser på å lære seg spillet.

Jo større differansen blir, jo mer kostbart blir det å komme seg opp på nivået.

Spillerne som ikke kjøper seg bedre i spillet jobber faktisk for at nybegynnere skal få så høy terskel å komme seg over som mulig, men hvor Electronic Arts sitt tilgjengelige tilbud kan hjelpe deg med å snevre inn distansen. 

Da synes jeg det bare er rett og rimelig at de betaler deg for tiden du legger inn i spillet!

Ni intergalaktiske credits i timen med pensjonsordning i Imperiet og mulighet for lån i Jabba the Hutts pensjonskasse. Kontrakt kan reforhandles i baren på Mos Eisley Cantina.

Men hva med de som har både mye tid og mye penger?

Er de nye spillene skreddersydde for lottomillionærer og førtidspensjonerte «Minecraft»-skapere som har for mye av begge deler?

Kanskje det ikke var så god idé likevel, da.

Foreløpig er mikrotransaksjonene inne på på service før den relanseres eller ikke.

Electronic Arts har i alle fall rett i noe - min tid er kostbar og brukes i spill hvor ikke kompisen min med jobb i oljebransjen bare kan kjøpe seg bedre enn meg. 


OBS! Kopier og lim in tekst for andre pay-to-win-spill - min tid er for dyrebar til å skrive nye skråblikk for hvert spill.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3