Derfor bør du umiddelbart stoppe å spille «Dying Light»

Kan ødelegge lagringsfilen.

5. februar 2015 10:36

(PressFire.no): Noen spillere har nå hatt den tvilsomme gleden av å oppdage en alvorlig feil i det nye zombieoverlevelsesspillet «Dying Light».

En feil i spillet gjør at lagringsfilen blir ødelagt, og du mister alt utstyr og ferdigheter.

Ingen måte å hente tilbake?

Problemet oppstår rundt oppdraget kalt Siblings, som skal være mellom 15 og 20 timer ut i spillet.

En bruker på Reddit forklarer at spillet plutselig krasjet. Etter at han hadde startet spillet og PS4-konsollen på ny, var alle våpen, utstyr og ferdigheter borte.

– Dette er en feil som ødelegger spillet siden nødvendig utstyr blir gitt til deg i spillet og du ikke har noen måte å erstatte dem. I tillegg til at du må bygge ferdighetene på nye, skriver brukeren Canadiantreez på Reddit.

PressFire-leseren Stein Magnus Jensen forteller at han kom hjem fra jobb og hadde gledet seg til å fortsette spillet, men da han startet spillet var all framgang borte.

Feilen skal visstnok ramme dem som velger å avslutte spillet rett etter at man har tatt en blund i spillet, eller som nevnt rundt oppdraget Siblings.

Jobber med fix, men...

Brukere på Reddit har vært i kontakt med brukerstøtte hos utvikleren Techland, som skal ha fortalt at det jobbes med en oppdatering som skal fikse feilen.

Men selv om Techland fikser feilen slik at den ikke skjer de som ikke er påvirket, er det lite sannsynlig at den vil fikse lagringsfilen til de som allerede har blitt rammet.

Derfor er det sannsynlig at Stein Magnus Jensen og andre som har opplevd feilen må begynne helt på ny, men det kan være smart å vente til etter at feilen er fikset.

Dette er ikke den eneste feilen som har plaget spillet – ganske kort etter det digitale slippet kom det en oppdatering som skulle fikse en rekke problemer med spillet, men den nye feilen har tydeligvis flydd under radaren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3