Denne «Zelda»-utgaven kan bli din for en million kroner

Kanskje den mest sjeldne i sitt slag.

5. juli 2021 12:03

​(PressFire.no): Det er auksjonshuset Heritage Auction, som har solgt en rekke sjeldne spill opp gjennom årene, som nå skal selge et sjeldent eksemplar av «The Legend of Zelda» til NES.

Spillet er forseglet og i prima tilstand (9 av 10 på skalaen), men mer spesielt er det at det er en «NES R»-variant. Dette signaliserer at det er den andre runden med produksjonsversjoner, og disse ble bare lagd i noen måneder på tampen av 1987 før de ble erstattet av «REV-A» i tidlig 1988.

Det er kun «NES TM»-versjonen, altså de aller første kassettene, som er tidligere enn dette.

Bare ett eneste forseglet eksemplar av disse finnes, dog – og Heritage Auction sier at det ikke er sikkert at det noen gang kommer til å bli solgt. Dermed er dette potensielt det tidligste eksemplaret som noen gang vil være mulig å kjøpe.

I skrivende stund er vinnerbudet på 110 000 dollar, rundt 950 000 kroner, men du kan øke dette til millionen om du har lyst på spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3