Denne var kanskje ekte likevel?

Flere bilder av det som skal være Nintendo NX har begynt å dukke opp.

23. mars 2016 21:08

(PressFire.no): Oops. Vi var så skeptiske, så skeptiske, til bildene av det som skulle være kontrolleren til Nintendos neste hjemmekonsoll, NX.

Bildet av en oval dings, som passet patentene Nintendo har registrert til punkt og prikke, og som bestod bortimot bare av skjerm, gikk runden for noen dager siden.

Vi, og mange andre, synes det var for mange ting som skurret med dette bildet, og for mange spørsmål som dukket opp i hodene våre.

Men nå har det altså poppet opp enda et par bilder av den mystiske rundingen på Reddit. Og disse er i veldig mye bedre kvalitet.

Det kan faktisk virke som det er våre noen av våre naboer i Finland eller Sverige som har lekket bildene, som er postet av en Reddit-bruker kalt Perkele37, for det er en Macbook i hjørnet som har et finsk (eller svensk) tastatur.

Ifølge Herr Perkele er det såkalte slide-pads på kontrolleren, ala de som er på 3DS, rullehjul som skulderknapper og et 3,5mm Jack-støpsel for hodetelefoner på bunnen.

Han bekrefter også at det er snakk om kontrolleren til hjemmekonsollen dette, ikke den håndholdte konsollen, og at dette er utviklervarianten Nintendo har sendt ut – og følgelig ikke det designet vi eventuelt får i butikkene.

Det skal også være en slags haptisk feedback i berøringsskjermen som minner om Apples Taptic Engine, ifølge lekkasjen.

Vi anbefaler fortsatt å ta det hele med litt salt, men vi må si at det hele begynner å se litt mer sannsynlig ut...

Enda et bilde

Oppdatering: Enda et bildet er kommet fra samme person. Det kan se ut som en port på bunnen av dingsen er teipet over, noe som også var med på det første lekkede bildet.

Uten å skulle legge for mye i det, så er dette faktisk ikke første gang vi ser tidlige utgaver av maskinvare med teip.

Da vi i PressFire fikk teste PlayStation Vita for første gang på kontoret, var det en tidlig utgave som hadde minnekortinngangen teipet over med svart gaffa.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3