Den tidlige Switchen var stjålet

Nintendo har funnet tyven og fått tilbake maskinen.

19. februar 2017 16:55

(PressFire.no): For knappe to dager siden dukket det plutselig opp en Switch in the wild.

På spillforumet NeoGAF hadde bruker hiphoptherobot kjøpt en maskin (uten spill), og filmet både operativsystem og en skikkelig unpacking-video.

Folk var ikke misfornøyd med dét, men historien manglet noen elementer – for eksempel hvor den var kjøpt. Hiphop var ikke keen på å fortelle dette, men forståelig nok om det var en butikk som hadde blingsa.

Men nå viser det seg at Switchen var stjålet. Ikke av herr hiphop, men av han som solgte den til han.

Nintendo har gjort sine undersøkelser, og har spurt hiphop om å få tilbake konsollen. Sannsynligvis fordi den er bevis i en pågående sak. Det har de fått.

- Nintendo har fått tilbake konsollen, og jeg er personlig ikke i trøbbel, skriver han på NeoGAF.

Videre sier han at han ikke har diskutert en eventuell kompensasjon med Nintendo enda, men at de har vært veldig hyggelige i korrespondansen, og at de ikke har tatt ned noen av videoene hans.

- Vi har funnet ut at disse enhetene var stjålet av en ansatt hos en amerikansk importør, og én enhet ble ulovlig videresolgt, skriver Nintendo i en uttalelse til IGN.

Personen som hadde stjålet maskinen har blitt funnet, og har fått sparken. Saken blir videre etterforsket av politiet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3