Den søte PlayDate-konsollen kan bestilles neste måned – og inkluderer 24 spill

«Obra Dinn»-skaperen lager spill.

9. juni 2021 11:51
Crank it!

(PressFire.no): Utgiver Panic har lagd sin egen lille håndholdte konsoll. Vi skreiv tidligere om Playdate, konsollen som har en liten sveiv du kan styre spillene med, men siden da har det vært ganske stille.

Nå har Panic lagt ut en stor oppdaterin​g om den, og forteller samtidig at alle som bestiller konsollen vil få med «sesong 1» med spill. Hver uke i tolv uker vil det dukke opp to nye spill på konsollen, i tillegg til at flere spill kan kjøpes til.

Konsollen i seg selv er bitteliten, har en svart-hvitt-skjerm, wifi og bluetooth. En egen dock skal også slippes (konsollen klipses på magnetisk og lader trådløst), som har både stereo-høyttalere, en egen musikk-app og ...penneholder! Penn følger med!

Lucas Pope, skaperen av «Paper's Please» og «Return of the Obra Dinn», skal også lage spill til konsollen. Han sier han ikke aner hva han holder på med, og det er jo egentlig en bra ting.

Tidligere har også Keita Takahashi, «Katamari Damacy»-skaperen, sagt at han skal lage et av de inkluderte spillene.

Et eget utviklerverktøy skal også lanseres i år, som lar folk lage sine egne spill til konsollen uten ekstra kostnad. Dette verktøyet kjører rett i nettleseren din og sender kreasjonene dine rett til konsollen.

Forhåndsbestillinger åpner neste måned en gang, mens konsollen vil koste 179 dollar (rundt 1500 kroner) inkludert «sesong 1» med 24 spill.

https://www.youtube.com/watch?v=DeWGukDrc1U

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3