Den siste Switch-oppdateringen virker å ha ødelagt et eller annet

Flere sliter med å laste ned spill.

11. juni 2021 16:45

​(PressFire.no): Nintendo la ut en mindre oppdatering til sin Switch-konsoll forleden dag, men etter få timer ble den trukket. 

Grunnen skal ha vært at den ødela noe med nedlastingen av spill fra eShop, men akkurat hva som var problemet var ikke visst. Dagen etter ble en ny versjon av den samme oppdateringen igjen lagt ut, sammen med en liten forklaring fra Nintendo om at enkelte brukere kanskje ville få problemer når de forsøker å laste ned spill.

Det er error-kode 2123-1502 som popper opp for de uheldige, og Nintendo har lagt ut en guide på hvordan man kan fikse dette selv:

- Restart maskinen helt (hold inn av-knappen).
- Slett konsollens cache ved å gå inn på "Settings" -> "System" -> "Formatting Options" og velg "Reset Cache".
- Slett den lagrede internettilkoblingen på Switch-en og legg den til på nytt.
- Midlertidig endre DNS-innstillingene ved å gå inn på internettinnstillingene, sett ditt nettverk til manuelle innstillinger og bytt DNS til "8.8.8.8" og "8.8.4.4".

Men i sosiale medier er det flust av spillere som ikke får til å laste ned selv om disse stegene er fulgt. Flere sier at konsollen deres maser om at spillet er installert på SD-kortet deres, selv om de aldri har hatt et slikt kort i maskinen.

Et eller annet er ødelagt, med andre ord – forhåpentligvis kommer det en fiks snart.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3