Den nye «World of Warcraft»-utvidelsen har fått dato

19. april 2016 11:57

(PressFire.no): Det var under Gamescom i Köln i august i fjor at Blizzard Entertainment kunngjorde den neste utvidelsen til «World of Warcraft».

I «Legion» fortsetter historien fra forrige utvidelse, «Warlords of Draenor» i tillegg til å introdusere et helt nytt kontinent kalt Broken isles og klassen Demon Hunter.

Kommer i august

Nå er de imidlertid klar og avslører i en pressemelding at den blir sluppet løs 30. august og utvidelsen kommer derfor noen måneder etter filmen «Warcraft», som har premiére 27. mai.  

Ny opptur?

«World of Warcraft» hadde på sitt meste over tolv millioner abonnenter, men har mer enn halvert brukerbasen siden toppen.

Det typiske har imidlertid vært at basen får seg en opptur med hver utvidelsespakke, men Blizzard kunngjorde også i fjor at de nå vil slutte å rapportere konkrete brukere.

Ifølge Blizzard Entertainment gir tallene et skeivt bilde av statusen for spillet, hvor de mener blant annet at «brukerengasjement» ikke blir reflektert i tallene.

«Legion» blir den sjette utvidelsespakken i rekken siden slippet av hovedspillet i 2004.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3