Den nye spillmodusen til Windows 10 stanser (endelig) utidige oppdateringer

Halleluja, det var på tide!

4. oktober 2018 15:46

(PressFire.no): Du er i siste runde i en kamp i «CS:GO».

Alle på laget ditt har strøket med, de vræler om kapp i headsettet ditt, og du har greid kunststykket å ta fire av fem på det andre laget, og nå har du fått øye på sistemann som står med ryggen til

Du klemmer til med skyteknappen, men akkurat da spretter Windows Update-skjermen opp og forteller at du har lastet ned 6 av 57 oppdateringer – om 35 minutter restarter pc-en din. Og det er faen ikke noe du kan gjøre med det.

Høres det kjent ut? Det finnes noen rimelig hysteriske klipp på nettet av streamere som har opplevd dette. Det har også skjedd midt under e-sportkamper hvor sendingene til store organisasjoner som ESL ble avbrutt på grunn av oppdateringer til Windows.

Men frykt ei lenger, kjære spillelsker, Microsoft har i sin uendelige hurtighet fikset problemet!

For i den seneste oppdateringen til Windows 10 ble også den mye omtalte Game Mode-en oppgradert litt.

Blant andre oppdateringer så vil denne modusen nå blokkere alle Windows Update-nedlastinger og -installasjoner. Dermed vil spillingen din ikke knertes i tide og utide mer, og en funksjon som strengt tatt burde vært standard fra början av er endelig på plass.

Om jeg nå greier å finne ut hvordan jeg kan få vanlige notifications til å ikke legge seg over minimappet i «PUBG» så blir jeg enda gladere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3