Den nye oppdateringen til PS4 er ute

Nå får 1080p-eiere bedre bruk av PS4 Pro.

8. mars 2018 12:16

(PressFire.no): Den nye oppdateringen til PlayStation 4 er nå ferdig i beta-testing og er lagt ut for nedlasting.

Oppdateringen, som teller versjon 5.50, er den største oppdateringen til Sony sin konsoll på en stund og inkluderer blant annet et system for å håndtere spilletid, funksjoner fo rå lettere finne innholdet i biblioteket ditt og en egen PS Plus-sortering.

Det kommer også nye funksjoner for snarveier til visse funksjoner, som venner eller musikkspiller (for eksempel Spotify-funksjoner).

Nå blir det også mulig å hente inn bakgrunnsbilder fra en USB-pinne eller stasjon, hvor det tidligere bare var mulig å ta i bruk bilder som allerede fantes på maskinen – for eksempel skjermbilder.

En av de kanskje mest spennende funksjonene som kommer med oppdateringen er nok den nye supersampling-modusen – en funksjon som tar i bruk den ekstra kraften i PS4 Pro-maskinen for dem som «bare» har 1080p-skjermer.

Den nedskalerer 4K-spill ned til 1080p-skjermer – en svært effektiv metode for kantutjevning i kampen mot hakkete linjer og synlige piksler.

Enkelte spill tilbyr allerede denne løsningen, men den nye knappen vil aktivere systemet på spill som har 4K-bilde uten å tilby supersampling til de med 1080p-skjerm.

Du kan lese mer om oppdateringen her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3