- Den nye fortellingen av «Final Fantasy VII» har bare begynt

Ønsker også å heve nivået.

21. juli 2020 12:25

(PressFire.no): Etter utsettelser og utfordringer i utvikling kom endelig «Final Fantasy VII Remake» ut i mars – og det til ganske positive anmeldelser.

Men det er også bare den første episoden i gjenfortellingen av klassikeren fra 1997 – Square Enix har nemlig valgt å dele den opp i flere deler.

I et ferskt intervju med det japanske spillmagasinet Famitsu (oversatt av novacrystallis.com) forteller nå produsent Yoshinori Kitase at fortelleringen så vidt har begynt.

Videre mener han at de vil være i stand til å avsløre retningen de tar mer tydelig når de er klar til å avduke det neste kapittelet.

Han sier også at han er klar over at alle ønsker den neste delen så fort som mulig, noe de naturligvis også ønsker selv.

- Siden vi kunne se kvalitetsnivået fra det første spillet, håper vi at vi kan levere enda høyere kvalitet for å gjøre den neste opplevelsen enda bedre.

- Vi ønsker å få det ut så fort som mulig.

Foreløpig er det helt i det blå når det neste spillet kommer – eller hvilke plattformer spillet kommer til. 2020 markerer et skifte i konsollgenerasjon for Playstation 4 og Xbox, hvor førstnevnte er den eneste plattformen spillet foreløpig er ute til.

Det hører også med til historien at «Final Fantasy VII Remake» sikter på en retning som kan vike fra det originale spillet, som sannsynligvis vil vise seg i løpet av den neste delen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3