Den nye pakken til «Star Citizen» koster 622 000 kroner

Inkludert moms.

8. januar 2024 09:19

(PressFire.no): «Star Citizen» er et spill som eksisterer, som kan lastes ned og spilles i dag – helt sant.

Spillets enorme utviklingstid (og budsjett) har blitt nærmest legendarisk nå, selv om det ikke er i nærheten av å være ferdig enda. Så langt har utviklerne kronerullet mer enn 6,8 milliarder kroner fra fem millioner spillere.

Men det har også det store utvalget med romskip som kan kjøpes i spillet, til summer langt over prisen av et gjennomsnittlig spill.

Og nå har en ny samlepakke for spillet, kalt «Legatus Navium», blitt lansert.

Denne «Legatus»-pakken er en slags årlig greie der (nesten) alle skipene som er designet fram til det tidspunktet settes sammen til en samlepakke som beskrives som den «definitive armadaen» du kan ha i spillet.

I årets «Legatus Navium»-pakke finner vi mer enn 175 skip som kan brukes (og en haug med andre kosmetiske greier) til den nette sum av 60 000 dollar.

Det er 622 000 kroner.

Eller 3554 kroner per skip.

Før du løper bort til lommeboka for å dra fra Visa-kortet er det derimot én liten intergalaktisk fartsdump du må komme deg over: Du får ikke lov til å kjøpe pakken dersom du ikke allerede har brukt 10 000 dollar i spillet.

Det er 103 000 kroner.

For å få lov til å bruke 622 000 kroner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3