Den neste «Destiny 2»-utvidelsen blir «Forsaken»

- Den første store utvidelsen.

6. juni 2018 10:53

(PressFire.no): Det er med en pressemelding og en video at Bungie, High Moon Studios og Activision Blizzard kunngjør den neste utvidelsespakken til «Destiny 2».

Pakken har fått tittelen «Forsaken» og blir i pressemeldingen omtalt som den første store utvidelsen til «Destiny 2». Så altså større enn «Curse of Osiris» og «Warmind».

«Forsaken» vil introdusere to nye områder til spillet, men naturligvis også nye våpen, rustning og såkalte supers i en slags «ville vesten i verdensrommet»-aktig setting.

Turen går også til kanten av solsystemet, hvor «linjene mellom hevn og justis hviskes ut».

Med utvidelsen kommer også en ny konkurranse og samarbeids-modus kalt Gambit, som merkes som helt nytt i «Destiny». Det beskrives som en hybridmodus hvor fire slåss mot fire, men blander PvE og PvP til en «storslått kamp».

Utviklerne mener også at den nye historien ikke bare er interessant for kjernespillerne, men også et fengende startsted for helt nye spillere.

«Destiny 2 Forsaken» kommer til PS4, Xbox og pc 4. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3