Den første traileren til den «ordentlige» oppfølgeren til «Oddworld: Abe’s Oddysee» er ute

13. mai 2019 18:27

(PressFire.no): Det har lenge vært kjent at utviklerne av remaken «Abe’s Oddysee: New ‘n’ Tasy» også jobber med en slags remake av oppfølgeren «Exodus».

Dette lovet skaperen av serien om «New ‘n’ Tasty» solgte nok eksemplarer. Spillet solgte nærmere tigangeren av kravet – og Lorne Lanning har bekreftet at de jobber med spillet.

Spillet har fått tittelen undertittelen «Soulstorm» og blir en langt mer omfattende oppfølger enn det «Exodus» ble – et spill Lanning har uttrykt noe misnøye med. Blant annet fordi han egentlig ikke ønsket å lage det.

Det nye spillet blir angivelig mørkere og mer ambisiøst enn det «Exodus», og introduserer blant annet dybdesynet i plattformdesignet. Angivelig i flere lag.

Til nå har spillet imidlertid ikke blitt vist, men med en fersk trailer fristes det ørlite grann – i tillegg til at den lover en lansering i 2020.

Det hører imidlertid med til historien at det også skulle slippe si 2018, så hvem vet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3