Den første «Heroes of the Storm»-utvidelsen er allerede rundt hjørnet

Kommer i juni.

8. juni 2015 15:51

(PressFire.no): Det er bare en uke siden Blizzard Entertainment offisielt slapp «Heroes of the Storm», og vår anmelder lot seg imponere nok til at han trillet terningkast fem.

Himmel og helvete

Men nå som spillet endelig er ute ser det ikke ut til at Blizzard har tenkt til å ta seg en cowboystrekk, for allerede nå kunngjør de at det kommer mer innhold.

Ikke bare kommer kunngjøringen rett i kjølvannet av slippet, men utvidelsespakken er også varslet til å slippes samme måned. Den skal slippes på test-serverne allerede 23. juni og er planlagt for fullt slipp 30. juni.

Utvidelsespakken får tittelen «Eternal Conflict» og er basert på «Diablo»-universet.

Første kart som er direkte inspirert

Det nye kartet blir det første kartet som er direkte inspirert av ett av spillene som «Heroes of the Storm» henter heltene sine fra.  Oppdraget på brettet vil være å assistere hver din såkalte Immortal, som kommer fram ved intervaller og skal klare å slå motstanderens Immortal.

Den nye helten The Butcher, som klassifiseres som assassin ,vil ha flere funksjoner som er kjent fra «Diablo».

Han kan blant anent angripe fra avstand og helbrede seg med 75 prosent av skaden han gir i tillegg kan han få et angrep hvor han kan feste fienden til en kjetting som sitter fast i en påle. Med mindre du velger Furnace Blast, som gir skade rundt helten. 

«Eternal Conflict» skal ifølge Blizzard være en event som pågår over noen måneder før det stenges ned igjen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3