Den første utvidelsen av «Valheim» kommer snart

Mer mat, flere materialer.

10. juni 2021 17:00

(PressFire.no): Da viking-overlevelsesspillet «Valheim» ble lansert i februar var det neppe noen hos det lille studioet Iron Gate som hadde sett for seg hvilken braksuksess det skulle bli.

På kort tid passerte spillet fem millioner nedlastinger, og det satte noen kjepper i den planlagte framgangen til utviklerne.

Maaaat.

Spillet er ute i Early Access på Steam, og planen var å lansere fire oppdateringer med nytt innhold i løpet av det første året. Dette blir det ikke noe av, kan utviklerne fortelle i en bloggpost, fordi de måtte fokusere på å fikse bugs og andre feil som oppstod som følge av den store pågangen.​

Men nå kommer altså første innholdspakke til spillet. «Hearth and Home» er navnet, og det vil her legges til nye byggematerialer, flere matretter og ingredienser og nye utvidelser til «kjøkken»-delen av spillet.

Hele matsystemet blir også endret til å bedre skille mellom hvordan matrettene påvirker stamina og helse.

Løøøøøk.

Utviklerne sier at disse tingene bare er noen få av en lengre liste, og at mer vil bli vist fram senere. Planlagt lansering er en gang i tredje kvartal, altså i perioden juli til september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3