Demonstrerte PlayStation 5s raske lastetider

21. mai 2019 10:51

(PressFire.no): Det var forrige måned at Sonys hardware-guru Mark Cerny plutselig løftet på PlayStation 5-sløret i et intervju med Wired. Der la han ut om konsollens nye prosessorer, ray tracing og «verdens raskeste» SSD.

Etter det PressFire har hørt fra utviklere kom denne plutselige avsløringen som følge av at Sony sendte utviklingsmaskiner til en rekke studioer, slik at de kunne komme potensielle lekkasjer i forveien.

Nå har Sony hatt et internt ledermøte hvor de har presentert «next gen»-konsollen mer, og Wall Street Journal-journalist Takashi Mochizuki var til stede.

Sony sier videre at de ser for seg at PlayStation 4 vil fortsette å skape profitt de neste tre årene, og at deres PlayStation Now-strømmetjeneste har nådd 700 000 abonnementer.

Til slutt viste selskapet fram en sammenligning av lastetidene til PlayStation 5, satt opp mot en PlayStation 4 Pro. I videoen ser vi «Spider-Man» kjøre på begge plattformer – og en langt raskere lastetid på PS5, mye takket være den kjappere lagringsplassen.

Det gjør blant annet at områder kan lastes inn langt kjappere, noe som tillater mye raskere bevegelser gjennom de:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3