«Demon’s Souls»-regissøren forsvinner fra Sony etter 24 år

Var ansvarlig for Ps5-remaken.

1. april 2021 12:30

(PressFire.no): Nylig kom beskjeden om at Sony sitt Playstation-studio Japan Studio reorganiseres til å kun fokusere på Asobi – avdelingen bak «Astrobot’s PlayRoom».

I dragsuget har det forsvunnet flere profiler – inkludert «Silent Hill»- og «Siren»-regissøren Keiichiro Toyama. Han har nå opprettet det nye studioet Bokeh sammen med Kezunobu Sato («Puppeteer»).

Nå kommer også beskjeden om at Gavin Moore har sin siste dag i studioet – mannen som ledet utviklingen av den svært kritikerroste remaken av «Demon’s Souls» til PlayStation 5.

Det var i utgangspunktet Bluepoint games som sto for utviklingen, men den ble også ledet av JapanStudio med Moore i spissen.

- Etter 24 år i Sony og 18 av dem i Japan, var gårsdagen min siste dag hos JapanStudio, skriver han på Twitter og fortsetter.

- Jeg kommer til å savne den kreative ånden og kameraderiet i studioet var en stor del av livet mitt. På tide å se etter nye muligheter.

Det er foreløpig ukjent om Moore har en ny jobb han nå går til.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3